Voel je thuis,

voel je zeker

Of je nu thuis woont of bij ons in een beschermende woonvorm: we blijven kijken of het mogelijk is om een stapje verder te zetten naar begeleid zelfstandig wonen.

Maar geen haast, jouw doelen en wensen staan altijd voorop in onze begeleiding.

FIJN WONEN, FIJN LEVEN

Zelfstandig of begeleid wonen

Het is belangrijk dat je een thuis vindt waar je je fijn voelt. Bij ons staat jouw welzijn altijd voorop. Of je nu kiest voor zelfstandig wonen met de nodige ondersteuning of voor een veilige, beschermde woonvorm, wij helpen je een plek te vinden waar je helemaal jezelf kunt zijn.

We stellen samen een plan op dat aangeeft wat jij wilt en wat je van ons kunt verwachten. Dit plan helpt ons om alles duidelijk te krijgen, zodat je een fijne en vertrouwde woonomgeving krijgt.

Een plek om te groeien

Hof van Heden

Hof van Heden is een begeleid wooninitiatief in Wanneperveen, waar zelfstandig wonen en persoonlijke begeleiding samenkomen in de rust van de natuurlijke omgeving. De appartementen zijn gericht op het bevorderen van persoonlijke groei en zelfstandigheid, met respect voor ieders individuele tempo.

Hof van Heden ligt in het hart van het Nationaal Park Weerribben-Wieden, wat zorgt voor een kalme en inspirerende thuisbasis, omringd door weidse natuur.

Verken de mogelijkheden

Wil je meer weten over begeleid wonen en de opties die wij bieden? Ontdek de mogelijkheden van een beschermde leefomgeving of begeleid zelfstandig wonen bij ons.

Onze begeleiders zijn er om jou te ondersteunen op je pad naar zelfstandigheid. Samen kijken we welke woonvorm het beste bij jouw wensen past.